Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156746

Amistoso (Int.) 731156746 Información oficial sobre el partido 731156746 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 4 - 5 Olympique Chti Alineación oficial del equipo 'Olympique Chti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Durters Alineación oficial del equipo 'Durters' en el partido 3 - 0 Olympique Chti Alineación oficial del equipo 'Olympique Chti' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durters

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del Durters amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Antony León en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Manuel Arruebo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Durters i marcant el 2 - 1.
  • 112 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Durters equilibrava la balança al minut 48. En Antony León, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 3 s'ha de veure repetit: en Miguel Cubillos de Durters va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gotzon Amitasarobe, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Miguel Cubillos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Durters se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antony León va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Jorge Fernando Jonsansoro va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Arruebo de Durters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Olympique Chti

Goles Goles

  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): Roberto Muza va deixar patent la seva inexperiència al minut 28, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Franco Parracciani va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 1 per a Olympique.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Burkhard Dittmer la va rematar Julian Leclercq amb una magnífica volea que va fer pujar per a Olympique el 2 - 2.
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): Quan passaven 44 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Olympique. En Sebastían Vieta va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 86. L'anotador per Olympique va ser Sebastían Vieta, que així va deixar el marcador en 4 - 4.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Akseli Svinhufvud va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 44, quan en Sebastían Vieta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.