Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156033

Amistoso 731156033 Información oficial sobre el partido 731156033 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido 4 - 1 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido 2 - 5 Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido
Tiene suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Sangonera la Seca

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Antonio Ortega Flores va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Sangonera va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 57 Jokin Atxurra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Luis Ignacio Pemartín entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sangonera, un peu providencial d'en Manolo Ledu va situar el 3-1 al panell digital.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Sangonera van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Adrián Ipiña augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Luis Ignacio Pemartín del Sangonera ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Adrián Ipiña, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manolo Ledu.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Manolo Ledu va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Adrián Ipiña de Sangonera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atlético Propaganda

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Propaganda prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Mauri Raga.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lars Thue ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Daniel Mallach, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jean Joseph Baers no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Daniel Mallach va fer una estirada espectacular al minut 74, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Mark Kreitzberg.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Propaganda van seguir progressant per la banda dreta. Lars Thue va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dominic Honigmann va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Deniz Kiechle va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.