Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155640

Amistoso (Int.) 731155640 Información oficial sobre el partido 731155640 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Rompehuesos CF Alineación oficial del equipo 'Rompehuesos CF' en el partido 0 - 8 Billy Stocksund Alineación oficial del equipo 'Billy Stocksund' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rompehuesos CF Alineación oficial del equipo 'Rompehuesos CF' en el partido 0 - 7 Billy Stocksund Alineación oficial del equipo 'Billy Stocksund' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rompehuesos CF

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eufrasio Blanca de Rompehuesos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Billy Stocksund

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Stocksund va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 3. Gerd Sackersdorff va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al 17 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Stocksund augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Thijn Ubink es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Arndt Ratzer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Thijn Ubink va augmentar l'avantatge de Stocksund a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Patrick Farthofer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Stocksund va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Hendrik Raml.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Arndt Ratzer de Stocksund va fer un bon esprint per escapar-se de Javier Manuel Mateos Romero i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 7. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Stocksund l'avantatge per 0 - 8. Thijn Ubink en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Verano va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Sascha Witschke de Stocksund va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gerd Sackersdorff va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hendrik Raml de Stocksund amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Knudt Halberstadt.