Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155220

Amistoso 731155220 Información oficial sobre el partido 731155220 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido 1 - 5 Thrompa's txtarra Alineación oficial del equipo 'Thrompa's txtarra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Verdes F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Verdes F.C.' en el partido 4 - 2 Thrompa's txtarra Alineación oficial del equipo 'Thrompa's txtarra' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Verdes F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Krasimir Rusinov de Los Verdes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Erik Aiesa va estar a punt d'empatar per a Los Verdes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jan Rutishauser va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Los Verdes va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 63 que Jan Rutishauser no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Selatse Hiraburu de Los Verdes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Thrompa's txtarra

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Thrompas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ion-Adrian Colonescu.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Thrompas va ser finalitzada des de l'esquerra per Niklas Trohe al minut 34. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): En Serafín Escajadillo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Thrompas, un peu providencial d'en Simon Hellinger va situar el 1-3 al panell digital.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Thrompas va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Serafín Escajadillo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Serafín Escajadillo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Serafín Escajadillo després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter George Barbu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ion-Adrian Colonescu de Thrompas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.