Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155048

Amistoso (Int., RC) 731155048 Información oficial sobre el partido 731155048 en Hattrick

24.04.2024 13:45:00

Latgola Alineación oficial del equipo 'Latgola' en el partido 1 - 2 A.C. Chiave Alineación oficial del equipo 'A.C. Chiave' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Latgola Alineación oficial del equipo 'Latgola' en el partido 1 - 2 A.C. Chiave Alineación oficial del equipo 'A.C. Chiave' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Latgola

Goles Goles

  • 190 Minuto 17 (Gol de falta): El Renārs Lozinskiy va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Latgola. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arnis Upens va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 209 Minuto 93 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Mihails Aliņš van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Alejandro Silva a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

A.C. Chiave

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Michimalonco Ortiz va pentinar un córner cap al segon pal que Gaetano Sellier va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al minut 101 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jaakoppi Hänninen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ken Moreno no va ser aprofitada per en Jaakoppi Hänninen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Jürgen Palm, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 264 Minuto 25 (Ocasión de penalti): Passat el minut 25 de partit, Chiave va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Alejandro Silva, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Riccardo 'Regalón' De Chirico va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Chiave creava perill des de la dreta al minut 49, però en Imants Spalviņš, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ken Moreno desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Chiave van sortir al contraatac al minut 61, però Xabel Ormeño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Sigismondo Bardi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Chiave va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Imants Spalviņš va desviar el xut final de Jürgen Palm després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chiave que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Xabel Ormeño, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Silva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riccardo 'Regalón' De Chirico de Chiave es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.