Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731154905

Amistoso (Int., RC) 731154905 Información oficial sobre el partido 731154905 en Hattrick

24.04.2024 23:00:00

South Surrey Spurs Alineación oficial del equipo 'South Surrey Spurs' en el partido 0 - 1 Håbuodden Taklingsmakeri Alineación oficial del equipo 'Håbuodden Taklingsmakeri' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
51 % Posesión 45' 49 %
54 % Posesión 90' 46 %
Contraataques Nivel de táctica: 4 Táctica Presionar Nivel de táctica: 8
South Surrey Spurs Alineación oficial del equipo 'South Surrey Spurs' en el partido 0 - 1 Håbuodden Taklingsmakeri Alineación oficial del equipo 'Håbuodden Taklingsmakeri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
South Surrey Spurs Alineación oficial del equipo 'South Surrey Spurs' en el partido 2 - 1 Håbuodden Taklingsmakeri Alineación oficial del equipo 'Håbuodden Taklingsmakeri' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

South Surrey Spurs

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Surrey Tristram St Pier quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Victor Tomé l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Surrey va estar a punt de posar-se per davant al minut 72 però Victor Tomé va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Surrey, Artur Górszczyk, col·locà la pilota just a les mans d'en Charlison Cathalina. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Victor Tomé va xutar fora per a Surrey, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Charles Simard de Surrey va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Surrey Paul-Émile Paiement va intentar enganyar Charlison Cathalina amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Davey Roberts de Surrey va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Håbuodden Taklingsmakeri

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hans Roghell de Håbuodden es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Friedhelm Otis de Håbuodden va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Håbuodden Hagen Grupp va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Håbuodden, Nikolaj Schröder, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Håbuodden Hans Roghell, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gigi Iudica. El marcador continuava 0 - 1.