Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153833

Amistoso 731153833 Información oficial sobre el partido 731153833 en Hattrick

23.04.2024 20:05:00

Nahka-Albert & Kymmenen Karhua Alineación oficial del equipo 'Nahka-Albert & Kymmenen Karhua' en el partido 4 - 5 Farssi AC Alineación oficial del equipo 'Farssi AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nahka-Albert & Kymmenen Karhua Alineación oficial del equipo 'Nahka-Albert & Kymmenen Karhua' en el partido 5 - 1 Farssi AC Alineación oficial del equipo 'Farssi AC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nahka-Albert & Kymmenen Karhua

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, Nahka-Albert aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Otto Taivalantti va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nahka-Albert contenien la respiració mentre en Einari Pitkänen s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Nahka-Albert va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Leon Sundvik, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 84 gràcies a la jugada de Kevin Schilchegger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): Kevin Westling hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Einari Pitkänen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kevin Schilchegger de Nahka-Albert es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kevin Schilchegger de Nahka-Albert va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Farssi AC

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Matti Huttu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 44, el jugador visitant Harri Raunio va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): L'entrenador de Farssi es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Matti Huttu era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 3 - 3.
  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): Farssi, al minut 84, van igualar el marcador a 4 - 4 gràcies a un bon llançament de falta de Matti Huttu.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): Amb 87 minuts jugats, Matti Huttu de Farssi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matti Huttu.