Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153765

Amistoso 731153765 Información oficial sobre el partido 731153765 en Hattrick

24.04.2024 17:50:00

KS Bananana Alineación oficial del equipo 'KS Bananana' en el partido 3 - 2 FC×Bramki Alineación oficial del equipo 'FC×Bramki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Bananana Alineación oficial del equipo 'KS Bananana' en el partido 3 - 0 FC×Bramki Alineación oficial del equipo 'FC×Bramki' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Bananana

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Recadero Torres Guerra, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bananana contenien la respiració mentre en Balázs Walfisch s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Bananana va aconseguir el 3 - 1 quan Amed Badin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Yaghoub Zaman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Igor Grzebinoga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Amed Badin es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Yaghoub Zaman va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Amed Badin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC×Bramki

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Claus Hagenaar, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de FC×Bramki va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jędrzej Bojarczuk, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Antoni Pszonak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.