Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153578

Amistoso (Int., RC) 731153578 Información oficial sobre el partido 731153578 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

JD Team FC Alineación oficial del equipo 'JD Team FC' en el partido 4 - 1 Fc plateau de millevaches Alineación oficial del equipo 'Fc plateau de millevaches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
JD Team FC Alineación oficial del equipo 'JD Team FC' en el partido 7 - 0 Fc plateau de millevaches Alineación oficial del equipo 'Fc plateau de millevaches' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JD Team FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Mizwar Sefrioui va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Team.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Team contenien la respiració mentre en Anastasio Calatañazor s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Rafael Garisas va incrementar l'avantatge de Team amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Team va augmentar la diferència quan Rafael Garisas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Team per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan David Huppert va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ştefan Răboj va enviar un xut des de 40 metres al minut 38, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Team ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Garisas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jesús Tercero va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ştefan Răboj va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mizwar Sefrioui de Team va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Fc plateau de millevaches

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts, Gastone Salvoni va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del millevaches que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Noël Gervaise, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): millevaches van seguir progressant per la banda dreta. Kilian Grimbert va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.