Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153576

Amistoso 731153576 Información oficial sobre el partido 731153576 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

rubinense Alineación oficial del equipo 'rubinense' en el partido 3 - 5 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
rubinense Alineación oficial del equipo 'rubinense' en el partido 4 - 4 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rubinense

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Salva Villa, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan rubinense va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Juan Luis Namuncura des de dins de l'àrea.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): rubinense, atacant per l'esquerra al minut 58, va aprofitar el magnífic llançament de Salva Villa per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de rubinense van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Quasim Al-Akraa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del rubinense van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adolfo Galego, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodolphe Martin.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Rui Lorena estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Alessandro Dioguardi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 44.
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 en Rui Lorena va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Raymundo Baillo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Passats 73 minuts de partit, Bayern es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Ángel Gros es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Alessandro Dioguardi de Bayern va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Lapo Presciutti va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 264 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Passat el minut 41 de partit, Bayern va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Ghazan Suren, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Leonhard Candraja va fer una magnífica centrada, però la rematada de Rui Lorena va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Ghazan Suren va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Jorge Pulido.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 44, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jorge Pulido va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lapo Presciutti des de l'esquerra.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 90 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.