Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153194

Amistoso (Int., RC) 731153194 Información oficial sobre el partido 731153194 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

Os Marvonenses Alineación oficial del equipo 'Os Marvonenses' en el partido 2 - 6 LOS BOINAS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BOINAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Os Marvonenses Alineación oficial del equipo 'Os Marvonenses' en el partido 3 - 7 LOS BOINAS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BOINAS CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Marvonenses

Goles Goles

  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Os Marv. al minut 57. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, João Tomás va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 6.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els seguidors del Os Marv. van tornar a saltar d'alegria al minut 69. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rui Ganâncio que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Darren Kersley de Os Marv. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LOS BOINAS CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Czcisław Miśta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Czcisław Miśta era molt més ràpid que el defensa Duarte Espírito. Al minut 24, el jugador de BOINAS va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Mel Violante va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de BOINAS. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Daniel Unzueta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Frederick Bansemeier, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Dionys Comisetti va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Manuel Nieto va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): BOINAS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aurélio Correia Lopes va desviar el xut final de Dionys Comisetti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Dionys Comisetti de BOINAS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 290 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Francisco Bernabeu s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Aurélio Correia Lopes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Frederick Bansemeier, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mel Violante es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.