Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152986

Amistoso (Int., RC) 731152986 Información oficial sobre el partido 731152986 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 5 - 6 Real Weezer Alineación oficial del equipo 'Real Weezer' en el partido
2 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 7
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 2
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 2
2 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 3
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
47 % Posesión 45' 53 %
48 % Posesión 90' 52 %
Normal Táctica Normal
e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 5 - 6 Real Weezer Alineación oficial del equipo 'Real Weezer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
e-psy Alineación oficial del equipo 'e-psy' en el partido 1 - 4 Real Weezer Alineación oficial del equipo 'Real Weezer' en el partido
Tiene mucha potra 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

e-psy

Goles Goles

  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al e-psy una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Diego Budia, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 59.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els jugadors del e-psy amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 83, deixant Gonzalo Garre en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Al minut 107 es va veure una gran oportunitat per a e-psy per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Garre, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristiano Santolalla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Gerard Nohales anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a e-psy.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gonzalo Garre de e-psy anava molt fort i col·locat però Sandro Barrios no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Diego Budia de e-psy és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de e-psy Joxepo Rojas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sandro Barrios es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Alejandro Aliart, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sandro Barrios va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de e-psy i 5 - 6 al marcador.

Real Weezer

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb 31 minuts jugats, John Frith de Weezer va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 72, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Józef Foltyński es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en John Frith va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Weezer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fidel Cortés Valiente va desviar el xut final de Ferdynand Trojnar després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Weezer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en John Frith, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 110 (Ocasión por la izquierda): Hussain Thoriq, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 110 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): En John Frith va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Nathan Sellier de Weezer, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fidel Cortés Valiente en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ferdynand Trojnar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Sandy Noe-Dalrymple de Weezer va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Fidel Cortés Valiente s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Weezer, Józef Foltyński, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.