Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152385

Amistoso (Int.) 731152385 Información oficial sobre el partido 731152385 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

Bóbita FC Alineación oficial del equipo 'Bóbita FC' en el partido 5 - 3 Villas_Grabbar Alineación oficial del equipo 'Villas_Grabbar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bóbita FC Alineación oficial del equipo 'Bóbita FC' en el partido 2 - 1 Villas_Grabbar Alineación oficial del equipo 'Villas_Grabbar' en el partido
Tiene bastante suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,8 % 19,3 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bóbita FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Bóbita va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Balázs Szalai, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 0.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en János Lyka va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 62 el resultat passava a ser de 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zoltán Bornemissza.

Villas_Grabbar

Goles Goles

  • 125 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Francisco José Adler va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 0 al minut 30.
  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Clint Cashmore va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 125 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Francisco José Adler va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 3 - 1.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Villas_Grabbar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dilton Filippo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 125 Minuto 90 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 5 - 2 el va marcar Francisco José Adler a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 150 Minuto 90 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Villas_Grabbar sembla que dona bons resultats perquè al minut 90, Clint Cashmore va escurçar la diferència a 5 a 3 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Kaya Şafak va estar a punt de posar per davant a Villas_Grabbar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Domos Gerendai va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Francisco José Adler va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Domos Gerendai va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Villas_Grabbar la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Villas_Grabbar creava perill des de la dreta al minut 59, però en Domos Gerendai, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Clint Cashmore desviant la pilota a servei de cantonada.