Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152234

Amistoso 731152234 Información oficial sobre el partido 731152234 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Askatasuna F.C. Alineación oficial del equipo 'Askatasuna F.C.' en el partido 2 - 6 Lonja CD Alineación oficial del equipo 'Lonja CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Askatasuna F.C. Alineación oficial del equipo 'Askatasuna F.C.' en el partido 2 - 4 Lonja CD Alineación oficial del equipo 'Lonja CD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Askatasuna F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Albert Bernadó trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 6 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Askatasuna van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Adam Trinder en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 6.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Vistilo Boiro de Askatasuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lonja CD

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Lonja Danny Stevens va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Massimo Albertoni, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Jamir Taperapuã va augmentar l'avantatge de Lonja a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, Lonja va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Massimo Albertoni, amb un xut sec des de la dreta.
  • 190 Minuto 62 (Gol de falta): En Massimo Albertoni conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 0-5
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Alois Priesching va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 6 per a Lonja.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Lonja, Danny Cantrill va fallar un penal al minut 19, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alejandro Mercado després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Liviu-Daniel Scoban va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Massimo Albertoni de Lonja amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.