Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151789

Amistoso 731151789 Información oficial sobre el partido 731151789 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Valencia City FC Alineación oficial del equipo 'Valencia City FC' en el partido 4 - 4 Malamoneda Alineación oficial del equipo 'Malamoneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Valencia City FC Alineación oficial del equipo 'Valencia City FC' en el partido 2 - 4 Malamoneda Alineación oficial del equipo 'Malamoneda' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia City FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rafael Ruiz Aledo era molt més ràpid que el defensa Óscar Soriano. Al minut 47, el jugador de Valencia va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Fritz Gersper s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats van embogir quan en Rafael Ruiz Aledo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Valencia.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Sergiu Vâlcu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Valencia.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fritz Gersper estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Donaat De Geyseleer, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rolf Joachim Bäuml.

Malamoneda

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de Malamoneda César Sanz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Malamoneda va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Florindo Monopoli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alejandro Gispert que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 154 Minuto 79 (Gol de penalti): El jugador de Malamoneda Francisco Sánchez va anotar des dels 11 metres al minut 79, posant el 4 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Malamoneda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Gispert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Malamoneda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Florindo Monopoli va quedar-se sol davant el porter Joaquín Saracina, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Malamoneda que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Tienza, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Florindo Monopoli va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, César Sanz de Malamoneda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Alejandro Gispert de Malamoneda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enn Moks de Malamoneda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.