Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151709

Amistoso 731151709 Información oficial sobre el partido 731151709 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Taxi Riberenc C.F. Alineación oficial del equipo 'Taxi Riberenc C.F.' en el partido 5 - 1 Pines F.C Alineación oficial del equipo 'Pines F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Taxi Riberenc C.F. Alineación oficial del equipo 'Taxi Riberenc C.F.' en el partido 2 - 1 Pines F.C Alineación oficial del equipo 'Pines F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,0 % 12,0 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taxi Riberenc C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de József Gehér va anar directament als peus de Francisco Lucas Matias que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Riberenc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Lucas Matias progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Riberenc i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 39 minuts de joc. Mentre en Sylvestre Barret el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Sylvestre Barret va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Riberenc i marcant el 4 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Tomas Herbeck va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Riberenc van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Francisco Lucas Matias no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Dillon Keefe no va ser aprofitada per en József Gehér que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexis Olivares va estar a punt de sentenciar el partit al minut 44, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Doriano Bulzomì va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Pines F.C

Goles Goles

  • 154 Minuto 71 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 1 va ser Salvador Cabias. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pines Felipe Olarte quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fabián Cevallos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pines va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Emre Hadim va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Fabián Cevallos de Pines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ziti Ibirriaga de Pines amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ziti Ibirriaga se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.