Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151677

Amistoso (Int., RC) 731151677 Información oficial sobre el partido 731151677 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

U. D. Realejos Alineación oficial del equipo 'U. D. Realejos' en el partido 2 - 5 Tassemarkens IF Alineación oficial del equipo 'Tassemarkens IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U. D. Realejos Alineación oficial del equipo 'U. D. Realejos' en el partido 0 - 5 Tassemarkens IF Alineación oficial del equipo 'Tassemarkens IF' en el partido
Tiene suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. Realejos

Goles Goles

  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El Realejos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Danilo Giansoldati es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Rodart va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Realejos, Soriano Orcajada, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 33 minuts, en Traian Miró no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El Realejos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pedro Anguiano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tassemarkens IF

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Mattia Frappampina estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Heinz Földi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 26.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Gwendal Dubois des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mattia Frappampina quedar desmarcat i marcar per a Tassemarkens al minut 94. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 183 Minuto 105 (Gol por la derecha): Al 105 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Tassemarkens augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Piersandro Criscito es rifés el porter i marqués el 2 - 4.
  • 183 Minuto 117 (Gol por la derecha): Al minut 117, Tassemarkens va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gwendal Dubois, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Piersandro Criscito va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, el Tassemarkens va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kevin Vörös s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Piersandro Criscito al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.