Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151665

Amistoso 731151665 Información oficial sobre el partido 731151665 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Campanet du 56 Alineación oficial del equipo 'Campanet du 56' en el partido 0 - 2 Rayo Mataos Alineación oficial del equipo 'Rayo Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campanet du 56 Alineación oficial del equipo 'Campanet du 56' en el partido 0 - 1 Rayo Mataos Alineación oficial del equipo 'Rayo Mataos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campanet du 56

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Antonio Guerra va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Campanet.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Benicio Canedo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesc Ferrús de Campanet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rayo Mataos

Goles Goles

  • 174 Minuto 62 (Gol de penalti): Quan passaven 62 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Mataos. En Tobias Birgersson va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Mataos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Tobias Birgersson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Mataos al minut 6, però el xut de Tobias Birgersson va topar amb la tanca defensiva.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Marius Sortland va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mataos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 289 Minuto 61 (Ocasión evento especial): En Tobias Birgersson, al minut 61 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Benicio Canedo el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Doğuş Gazi.