Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151658

Amistoso 731151658 Información oficial sobre el partido 731151658 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido 2 - 2 Nervión Alineación oficial del equipo 'Nervión ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jagnarok Alineación oficial del equipo 'Jagnarok' en el partido 2 - 0 Nervión Alineación oficial del equipo 'Nervión ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jagnarok

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Jagnarok va ser José García-Márquez.
  • 115 Minuto 24 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Zerach Vardi no va poder aturar Víctor García de Carranque de Jagnarok, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 24 el 2 - 0.
  • 125 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Augusto Granell va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 1 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Augusto Granell va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jagnarok la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en José García-Márquez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jagnarok.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Agapito Sanz del Jagnarok ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en José García-Márquez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kwesi Ntim es va comportar com un juvenil al minut 71 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor García de Carranque va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Iancu Bolte va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agapito Sanz de Jagnarok amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nervión

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 35 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Lajos Bolgár de Nervión marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Lajos Bolgár va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nervión van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Haroldo Ferrón va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Sansón Domecq de Nervión va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.