Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731150975

Amistoso (Int., RC) 731150975 Información oficial sobre el partido 731150975 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Rocket Beans FC Alineación oficial del equipo 'Rocket Beans FC' en el partido 1 - 2 BAYER DE LA COPE Alineación oficial del equipo 'BAYER DE LA COPE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rocket Beans FC Alineación oficial del equipo 'Rocket Beans FC' en el partido 0 - 1 BAYER DE LA COPE Alineación oficial del equipo 'BAYER DE LA COPE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rocket Beans FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 74 (Gol de contra de falta): RBTV va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Hugo-Walter Moth la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de RBTV va anar a parar a la dreta de l'atac on en Elias Fuss, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Anton Shershunov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de RBTV que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

BAYER DE LA COPE

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): Jan Ulanowski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 29 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 30 minuts, Javier Gerardina va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Jan Ulanowski va estar a punt de posar per davant a BAYER amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fabian Beselin va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RBTV. La jugada d'estratègia del BAYER per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Demetrio Pagliarin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65 en Demetrio Pagliarin va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.