Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731150057

Amistoso 731150057 Información oficial sobre el partido 731150057 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

MOET bar de copas Alineación oficial del equipo 'MOET bar de copas' en el partido 0 - 6 Bella Italia A.C. Alineación oficial del equipo 'Bella Italia A.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
MOET bar de copas Alineación oficial del equipo 'MOET bar de copas' en el partido 0 - 7 Bella Italia A.C. Alineación oficial del equipo 'Bella Italia A.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MOET bar de copas

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Gabriel Rubiés va disposar d'una bona oportunitat al minut 31, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Bella Italia A.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Italia Juan Carlos Medina Figueroa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 10 de partit va donar a Italia l'avantatge per 0 - 2. Simo Kiradzhiev en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Italia augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Simo Kiradzhiev es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Juan Carlos Medina Figueroa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Francisco Flaquer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Italia va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Francisco Munarriz, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Italia a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Flaquer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Alexandre Laracha va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miguel Alberto Serra Vázquez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Jesús Agud va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Miguel Alberto Serra Vázquez de Italia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.