Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149883

Amistoso (Int., RC) 731149883 Información oficial sobre el partido 731149883 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

picaros Alineación oficial del equipo 'picaros' en el partido 2 - 4 Club Grand Bourg F.C Alineación oficial del equipo 'Club Grand Bourg F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
picaros Alineación oficial del equipo 'picaros' en el partido 5 - 1 Club Grand Bourg F.C Alineación oficial del equipo 'Club Grand Bourg F.C' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

picaros

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de 宋 (Song) 义伟 (Yiwei), que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Vendel Kaló va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Club Grand Bourg F.C

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Maksymilian Górecki va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 18.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Maksymilian Górecki donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Tadeáš Čížkovský va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Felipe Lefler, que no va fallar i va marcar el 1 - 3.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Grand va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mariusz Ciepliński.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Teodor Kupka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Tadeáš Čížkovský de Grand va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.