Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149854

Amistoso (Int.) 731149854 Información oficial sobre el partido 731149854 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

MADRIDISTAS F.C. Alineación oficial del equipo 'MADRIDISTAS F.C.' en el partido 6 - 1 Jason Voorhees F.C. Alineación oficial del equipo 'Jason Voorhees F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MADRIDISTAS F.C. Alineación oficial del equipo 'MADRIDISTAS F.C.' en el partido 5 - 0 Jason Voorhees F.C. Alineación oficial del equipo 'Jason Voorhees F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MADRIDISTAS F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Jens Johansson facilitava les coses al MADRIDISTAS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): MADRIDISTAS, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Paulo Silos per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Franklyn Rigo de MADRIDISTAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Saber Al-Habtour, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a MADRIDISTAS.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): MADRIDISTAS va augmentar la diferència quan Ji-Min Park no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de MADRIDISTAS a 6 - 1. Ji-Min Park va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Franklyn Rigo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jason. La jugada d'estratègia del MADRIDISTAS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jens Johansson va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Luc Michaely, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stanislav Zadirako.

Jason Voorhees F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 15 minuts, Corentin Da Costa va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Pascual Pérez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Romero de Jason es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.