Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148741

Amistoso 731148741 Información oficial sobre el partido 731148741 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Rayo Tula Alineación oficial del equipo 'Rayo Tula' en el partido 4 - 4 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rayo Tula Alineación oficial del equipo 'Rayo Tula' en el partido 5 - 3 R.C.J. Los Ratones Alineación oficial del equipo 'R.C.J. Los Ratones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Tula

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Rayo Tula s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Ibar Gazteategi per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): Rayo Tula va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 苏 (Su) 志利 (Zhili) va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Rayo Tula va aconseguir el 3 - 1 quan Khalid Afathi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Romà Borredà de Rayo Tula, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Florian Mălinaş una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Cris García de Assiaín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cris García de Assiaín al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sergio Hespital va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Eric Mendes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Florian Mălinaş de Rayo Tula va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

R.C.J. Los Ratones

Goles Goles

  • 136 Minuto 23 (Gol evento especial inexperiencia rival): Ibar Gazteategi va deixar patent la seva inexperiència al minut 23, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Diego García de Llanilla va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a Ratones.
  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 37, el jugador visitant Juan José Navarro va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Diego García de Llanilla de Ratones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Francisco Izaga va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ratones sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Josep Puigcortina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.