Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731147040

Amistoso (Int.) 731147040 Información oficial sobre el partido 731147040 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

FC Lokáda Alineación oficial del equipo 'FC Lokáda' en el partido 7 - 2 Arkique F.C. Alineación oficial del equipo 'Arkique F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Lokáda Alineación oficial del equipo 'FC Lokáda' en el partido 7 - 0 Arkique F.C. Alineación oficial del equipo 'Arkique F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 7.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lokáda

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paweł Fąfara va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lokáda empatava el partit, 1 a 1, al minut 33.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Peter Reisinger va anar a parar al cap de Klement Živalj que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Lokáda el 2 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Klement Živalj va donar a Lokáda un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Lokáda va augmentar la diferència quan Klement Živalj no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iksan Patapang, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Lokáda.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Panu Petäjistö de Lokáda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lokáda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Václav Drápalík va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 7 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Iksan Patapang va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lokáda.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Rendra Raflyana de Lokáda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Václav Drápalík de Lokáda va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Reisinger de Lokáda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Arkique F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Pichai Bellam de Arkique va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Nils Moen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Arkique va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ognjen Nastić es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ognjen Nastić de Arkique va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.