Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731147016

Amistoso (Int., RC) 731147016 Información oficial sobre el partido 731147016 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Rakieta Alineación oficial del equipo 'Rakieta' en el partido 5 - 3 L.B.Q. Alineación oficial del equipo 'L.B.Q.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rakieta Alineación oficial del equipo 'Rakieta' en el partido 1 - 0 L.B.Q. Alineación oficial del equipo 'L.B.Q.' en el partido
Tiene mucha potra 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rakieta

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Krzysztof Waligóra va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rakieta empatava el partit, 1 a 1, al minut 48.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Świętosław Fluder va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Rakieta a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Krzysztof Grajner de Rakieta va superar Basil Bohan, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rakieta Krzysztof Waligóra, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Basil Bohan. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Achacy Demczuk va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Patryk Białynicki anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Rakieta.

L.B.Q.

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de L.B.Q. el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lev Nalivayko va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): L.B.Q. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 64, però el xut de Pedro Serrat des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Gastón Gordillo de L.B.Q., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Achacy Demczuk en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Menahem Beinisch de L.B.Q. va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de L.B.Q. Kevin Deckenböck va intentar enganyar Achacy Demczuk amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de L.B.Q. Petronilo Ventura no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Achacy Demczuk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.