Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731146197

Amistoso 731146197 Información oficial sobre el partido 731146197 en Hattrick

23.04.2024 18:15:00

FC Geißböcke Köln 73 Alineación oficial del equipo 'FC Geißböcke Köln 73' en el partido 1 - 0 1. FC Havana Club Alineación oficial del equipo '1. FC Havana Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Geißböcke Köln 73 Alineación oficial del equipo 'FC Geißböcke Köln 73' en el partido 1 - 1 1. FC Havana Club Alineación oficial del equipo '1. FC Havana Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,6 % 48,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Geißböcke Köln 73

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Köln sabia com jugar al contraatac, i al minut 74, Carl-Josef Biegon va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hendrik Richnovsky! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Köln per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Carl-Josef Biegon va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Christopher Klüfer de Köln va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

1. FC Havana Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Christopher Klüfer es va comportar com un juvenil al minut 11 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Renato Scoria que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Jörgen Mikaelsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mirko Kapitza, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renato Scoria de Havana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.