Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144848

Amistoso (Int.) 731144848 Información oficial sobre el partido 731144848 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Waleczne browary Alineación oficial del equipo 'Waleczne browary' en el partido 0 - 3 GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Waleczne browary Alineación oficial del equipo 'Waleczne browary' en el partido 1 - 2 GrimReapers Alineación oficial del equipo 'GrimReapers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Waleczne browary

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Héctor Sebastián Neyra que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

GrimReapers

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Reapers va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Linford Gilbert va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Reapers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pompeu Terrats, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 36 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 36 pels visitants. En Linford Gilbert va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Pompeu Terrats de Reapers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carl-Heinz Saturn va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carl-Heinz Saturn de Reapers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nichlas Tolstrup.