Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144704

Amistoso 731144704 Información oficial sobre el partido 731144704 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Los hijos de Ivan Drago Alineación oficial del equipo 'Los hijos de Ivan Drago' en el partido 1 - 3 Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los hijos de Ivan Drago Alineación oficial del equipo 'Los hijos de Ivan Drago' en el partido 0 - 1 Alopecias Team Alineación oficial del equipo 'Alopecias Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los hijos de Ivan Drago

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el hijos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Fulvio Russo aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): En Diego Cánovas, al minut 15 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Acaimo Miñarro el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 289 Minuto 49 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Diego Cánovas per la seva rapidesa. Al minut 49 va intentar marxar per velocitat d'en Acaimo Miñarro, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Serge Couchie s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Alopecias Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 26 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pep Tirvió de Alopecias marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 32, quan Acaimo Miñarro va posar els visitants Alopecias per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Raúl Leitao va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 53, i va fer pujar el 1 - 3 per a Alopecias.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pedro Fornoz no va ser aprofitada per en Guillem Clusella que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el Alopecias va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pep Tirvió s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.