Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144216

Amistoso (Int., RC) 731144216 Información oficial sobre el partido 731144216 en Hattrick

24.04.2024 15:25:00

SPL ultime Alineación oficial del equipo 'SPL ultime' en el partido 2 - 3 TuS Torpedo Bündebereich Alineación oficial del equipo 'TuS Torpedo Bündebereich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPL ultime Alineación oficial del equipo 'SPL ultime' en el partido 1 - 1 TuS Torpedo Bündebereich Alineación oficial del equipo 'TuS Torpedo Bündebereich' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPL ultime

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del ultime amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Henry Côte en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, Eymeric Wilmart va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arttu Rissanen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Arttu Rissanen va estar a punt de marcar al minut 58 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 224 Minuto 100 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 100, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Lê Ngọc Danh sempre els tira per la dreta i en Tiziano Fusé, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Arttu Rissanen de ultime va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Migne de ultime la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TuS Torpedo Bündebereich

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bündebereich el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Enrique Mangas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el Bündebereich va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lambert Rossell, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 171 Minuto 108 (Gol por el centro): En Yarko Denoodt donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 108 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Bündebereich va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Lambert Rossell va quedar-se sol davant el porter Marc-Pierre Rohou, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Luis Almela va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marc-Pierre Rohou va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Luis Almela va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Yarko Denoodt va estar a punt de posar per davant a Bündebereich amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marc-Pierre Rohou va impedir un gol cantat.