Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731144206

Amistoso (Int.) 731144206 Información oficial sobre el partido 731144206 en Hattrick

23.04.2024 22:45:00

Arrikitraun fcf Alineación oficial del equipo 'Arrikitraun fcf' en el partido 4 - 5 CD Camena Alineación oficial del equipo 'CD Camena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Arrikitraun fcf Alineación oficial del equipo 'Arrikitraun fcf' en el partido 2 - 5 CD Camena Alineación oficial del equipo 'CD Camena' en el partido
Tiene suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrikitraun fcf

Goles Goles

  • 114 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de 14 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Arrikitraun, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Cade McDade de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Maximiliano Alzamendi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Maximiliano Alzamendi de Arrikitraun va demostrar les seves habilitats al minut 68 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 5.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Maximiliano Alzamendi, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 4 - 5 per a Arrikitraun.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al 37, Marcio Jiménez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Dovilas Deneginas. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Zacarías Aguirre de Arrikitraun amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Baros Blacutt de Arrikitraun es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Malpica.

CD Camena

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): En Teddy Bingham va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dávid Mózsi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Orest Osoba de Camena va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Szebasztián Dobroczki va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 1 - 3 per a Camena.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Camena va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Benjamin Ruckinger, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Benjamin Ruckinger de Camena l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 64 de partit.