Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143864

Amistoso 731143864 Información oficial sobre el partido 731143864 en Hattrick

24.04.2024 17:50:00

Emeryci na Wakacjach Alineación oficial del equipo 'Emeryci na Wakacjach' en el partido 1 - 2 CoffeCoffin2k16 Alineación oficial del equipo 'CoffeCoffin2k16' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Emeryci na Wakacjach Alineación oficial del equipo 'Emeryci na Wakacjach' en el partido 1 - 2 CoffeCoffin2k16 Alineación oficial del equipo 'CoffeCoffin2k16' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,4 % 46,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emeryci na Wakacjach

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador Michael Kikonga de EnW, després de 37 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Settimio Finocchiaro va entorpir al marcador d'en Łukasz Święcicki per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de EnW va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Settimio Finocchiaro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Mutalip Atamuratov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Settimio Finocchiaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Martin Liljenerberg de EnW va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CoffeCoffin2k16

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Krzysztof Kącki per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, CoffeCoffin2k16 es va posar per davant amb un 1 - 2 quan János Martin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Radek Jaskiernia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stanisław Kochański, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CoffeCoffin2k16 que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Simon Albert Westermair, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Iván Contreras va marcar al minut 81 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.