Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143712

Amistoso (Int.) 731143712 Información oficial sobre el partido 731143712 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

JuveTrapani Alineación oficial del equipo 'JuveTrapani' en el partido 3 - 2 BSC Young Boys.... Alineación oficial del equipo 'BSC Young Boys....' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
JuveTrapani Alineación oficial del equipo 'JuveTrapani' en el partido 3 - 1 BSC Young Boys.... Alineación oficial del equipo 'BSC Young Boys....' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JuveTrapani

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Giuseppe Ursic va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Giorgio Germanò va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a JuveTrapani.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): JuveTrapani, atacant per l'esquerra al minut 89, va aprofitar el magnífic llançament de Elmar Pangsepp per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Paolo Cortonesi de JuveTrapani va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 7, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Boys..... La jugada d'estratègia del JuveTrapani per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Giorgio Germanò va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gigio Di Canio va marxar de Ismael Quintus-Winter en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de JuveTrapani van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gigio Di Canio de JuveTrapani va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

BSC Young Boys....

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del Boys.... va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hakan Xhaka, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Linus Abi va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boys.... va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Pireddu va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Mario Pireddu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.