Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731143023

Amistoso (Int.) 731143023 Información oficial sobre el partido 731143023 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido 1 - 2 Skunk FC Alineación oficial del equipo 'Skunk FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido 2 - 0 Skunk FC Alineación oficial del equipo 'Skunk FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RayoMosquito

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ignacio Tamariz Vargas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. RayoMosquito empatava el partit, 1 a 1, al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Coré Irulegui del RayoMosquito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Chulio Suñer quasi dona a RayoMosquito l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Chulio Suñer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RayoMosquito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Laro Serrano Simón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Skunk FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Beorn Giessen va descol·locar totalment la defensa contrària i Nèstor Matoses no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Skunk sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Beorn Giessen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Cas Holtkamp, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Skunk va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Beorn Giessen va anar a parar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Iñigo Campolongo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stephan Van Staen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Nèstor Matoses va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Skunk que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.