Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731141129

Amistoso 731141129 Información oficial sobre el partido 731141129 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido 3 - 4 FerTorTeam Alineación oficial del equipo 'FerTorTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Yap Alineación oficial del equipo 'FC Yap' en el partido 3 - 1 FerTorTeam Alineación oficial del equipo 'FerTorTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Yap

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Yap va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Josep Maria Galadies, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Etxauz Iturbide que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Romeu Almeida Baptista va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Yap: 2 a 4 al minut 80.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Adelino Batista, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Yap.

FerTorTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FerTorTeam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jordie Baxendale.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al 9 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FerTorTeam augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jordie Baxendale es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, FerTorTeam va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hüseyin Ozansoy, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Günther Koc des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jordie Baxendale va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Denilson Olyce va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Günther Koc, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hüseyin Ozansoy de FerTorTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.