Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731140075

Amistoso (Int.) 731140075 Información oficial sobre el partido 731140075 en Hattrick

25.04.2024 00:30:00

El Arbol del Pinar Alineación oficial del equipo 'El Arbol del Pinar' en el partido 3 - 1 Straifo Alineación oficial del equipo 'Straifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Arbol del Pinar Alineación oficial del equipo 'El Arbol del Pinar' en el partido 0 - 1 Straifo Alineación oficial del equipo 'Straifo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Arbol del Pinar

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Cătălin Jugaru s'emportà una gran ovació del públic local al minut 69, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Konrad Gajęcki va donar a Arbol un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Eric Maximilian Vallarino va augmentar l'avantatge de Arbol a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Arbol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Cătălin Jugaru va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cătălin Jugaru.

Straifo

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Straifo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Elvyras Kaladžinskas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Gustas Kaklauskas es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 274 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 78, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elvyras Kaladžinskas de Straifo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.