Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139976

Amistoso (Int., RC) 731139976 Información oficial sobre el partido 731139976 en Hattrick

23.04.2024 23:15:00

Sociedad Deportiva Cordillerana Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Cordillerana' en el partido 3 - 2 DarkSala2.0 Alineación oficial del equipo 'DarkSala2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sociedad Deportiva Cordillerana Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Cordillerana' en el partido 2 - 0 DarkSala2.0 Alineación oficial del equipo 'DarkSala2.0' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Cordillerana

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jorge Galeano va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador Mario Faro de Cordillerana, després de 48 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Cordillerana i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 63 minuts de joc. Mentre en Hannes Tuus el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Cordillerana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Clemente Hermosa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Cordillerana va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Galeano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nafarroa Muñoz Hidalgo.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mario Faro va rematar alt.

DarkSala2.0

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip DarkSala2.0 va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Werner Salcher va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Martin Cleeve va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de DarkSala2.0, Juan José La Hera, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 77 (Ocasión de falta): En Gonzalo Tutau, al minut 77 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Judge Besa de DarkSala2.0 va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Adrian Petrescu al minut 85 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Judge Besa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.