Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139559

Amistoso (Int.) 731139559 Información oficial sobre el partido 731139559 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Corvi Alineación oficial del equipo 'Corvi' en el partido 7 - 1 Layne Staley Utd. Alineación oficial del equipo 'Layne Staley Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Corvi Alineación oficial del equipo 'Corvi' en el partido 10 - 1 Layne Staley Utd. Alineación oficial del equipo 'Layne Staley Utd.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corvi

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Graziano Siragusa de Corvi va aconseguir igualar el partit al minut 7, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Astolfo Soragna va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Corvi.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Corvi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eugenio Schito va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Alirio Risitano de Corvi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Loris Ţaţă va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Corvi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eugenio Bazoli va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Davide Turetta es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 7 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Davide Turetta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eugenio Schito de Corvi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Layne Staley Utd.

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Igor Žitný posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Giani De Schryver quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Mario Garoldi va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Igor Žitný de Staley va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.