Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731139080

Amistoso (Int.) 731139080 Información oficial sobre el partido 731139080 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

STV Full-Reuelete Alineación oficial del equipo 'STV Full-Reuelete' en el partido 2 - 0 FC Buszkoland Alineación oficial del equipo 'FC Buszkoland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
STV Full-Reuelete Alineación oficial del equipo 'STV Full-Reuelete' en el partido 3 - 1 FC Buszkoland Alineación oficial del equipo 'FC Buszkoland' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STV Full-Reuelete

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Full-Reuelete sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Enrico Stanghellini va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Full-Reuelete va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ermenegildo Scimò, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Tsiartas Cacchiani va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Tsiartas Cacchiani de Full-Reuelete gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 53 podia haver acabat en gol, però Henryk Walkowski va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Henryk Walkowski al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ermenegildo Scimò va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tsiartas Cacchiani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Full-Reuelete ho intentava per la dreta per mitjà de Tsiartas Cacchiani, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ludwig Hirsing de Full-Reuelete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Buszkoland

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 18, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!