Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138748

Amistoso 731138748 Información oficial sobre el partido 731138748 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

C.D.Ronda Alineación oficial del equipo 'C.D.Ronda' en el partido 3 - 5 UD Ilerda Alineación oficial del equipo 'UD Ilerda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D.Ronda Alineación oficial del equipo 'C.D.Ronda' en el partido 0 - 3 UD Ilerda Alineación oficial del equipo 'UD Ilerda' en el partido
Tiene bastante suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Ronda

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Casiano Piñeiro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de C.D.Ronda, Javier Vaquero, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Volker Blinn entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al C.D.Ronda, un peu providencial d'en Òscar Lahosà va situar el 2-0 al panell digital.
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Òscar Lahosà sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 36 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 2 al marcador.

UD Ilerda

Goles Goles

  • 151 Minuto 19 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 19, el jugador visitant Ignacio Vigo va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Elias Ulfbom va pentinar un córner cap al segon pal que Amaranto de la Sal va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador visitant Hannu Aitta va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 78 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alban Debert va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Ilerda sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Hannu Aitta va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Ilerda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Toni Cáceres va desviar el xut final de Imre Farnas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Severín Starovský al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Toni Cáceres va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Imre Farnas des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Fisnik Qato quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Alban Debert va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alban Debert va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hannu Aitta va marxar per velocitat al minut 85 i va fer una passada de la mort a Ignacio Vigo, però aquest va fallar.