Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731138591

Amistoso (Int., RC) 731138591 Información oficial sobre el partido 731138591 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Ulia Mendi Team Alineación oficial del equipo 'Ulia Mendi Team' en el partido 7 - 0 Traktor Westeregeln Alineación oficial del equipo 'Traktor Westeregeln' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ulia Mendi Team Alineación oficial del equipo 'Ulia Mendi Team' en el partido 4 - 0 Traktor Westeregeln Alineación oficial del equipo 'Traktor Westeregeln' en el partido
Tiene bastante suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulia Mendi Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Alio Sebastián, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mendi es posava per davant!
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mendi a 2 - 0. José María Villalpando va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Fernando Romero Gutiérrez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Alio Sebastián va augmentar l'avantatge de Mendi a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Raúl Ugarteche va incrementar l'avantatge de Mendi amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Reiner Bloomberg no va poder aturar Jesús Fernando Romero Gutiérrez de Mendi, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 76 el 6 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Mendi va aconseguir el 7 - 0 quan Zósimo Gras va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Al minut 10, Mendi va disposar d'un penal a favor, però el xut de Zósimo Gras va ser aturat per Max Dobritzhofer.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Raúl Ugarteche gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Max Dobritzhofer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Alio Sebastián de Mendi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Traktor Westeregeln

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Finn Behrends-Redlich de Westeregeln amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.