Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137809

Amistoso (Int.) 731137809 Información oficial sobre el partido 731137809 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Atletico Alcala F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcala F.C' en el partido 5 - 0 Wachau Warriors Alineación oficial del equipo 'Wachau Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Alcala F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcala F.C' en el partido 4 - 1 Wachau Warriors Alineación oficial del equipo 'Wachau Warriors' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alcala F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Răzvan Rohan va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Avto Zarakashvili progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Brendan Seaman va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Zé Rafael Damião de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Zé Rafael Damião va incrementar l'avantatge de Atletico amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tomáš Mikuš va ser clau en la jugada d'atac de Atletico al minut 36, quan ell mateix va fer una passada brutal a Răzvan Rohan, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Zoltán Wágner al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomáš Mikuš va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): Atletico va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Dinçer Özpala va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Dinçer Özpala de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Wachau Warriors

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oliver Inler.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans Zander de Warriors va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Oliver Inler va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.