Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731137156

Amistoso (Int., RC) 731137156 Información oficial sobre el partido 731137156 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido 2 - 1 FC JEFFLESHEP Alineación oficial del equipo 'FC JEFFLESHEP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido 2 - 0 FC JEFFLESHEP Alineación oficial del equipo 'FC JEFFLESHEP' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hattrick Generation FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del JEFFLESHEP. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Henry Delaney la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Generation es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 30.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Generation, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de Erlantz Rivas per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Kennedy Curran va rebre molts aplaudiments. Al minut 13 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Henry Delaney! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Henry Delaney va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC JEFFLESHEP

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador visitant Shujaat Takhar va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 44 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Shujaat Lakhani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de JEFFLESHEP que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joan Josep Vilarrasa va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Humberto Fernández Larrea quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitaliy Elisin de JEFFLESHEP amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.