Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731136836

Amistoso 731136836 Información oficial sobre el partido 731136836 en Hattrick

24.04.2024 10:35:00

Bernpower BSC Alineación oficial del equipo 'Bernpower BSC' en el partido 5 - 3 FC Druckbar Alineación oficial del equipo 'FC Druckbar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Bernpower BSC Alineación oficial del equipo 'Bernpower BSC' en el partido 4 - 4 FC Druckbar Alineación oficial del equipo 'FC Druckbar' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,9 % 36,6 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bernpower BSC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Raúl Castells va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bernpower.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Manuchar Shamkulashvili era molt més ràpid que el defensa Hajim Assaf. Al minut 57, el jugador de Bernpower va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ryszard Świercz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bernpower es posava per davant 3 a 2.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Dawid Szutkowski va incrementar l'avantatge de Bernpower amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yannik Denizot va aprofitar per marcar el 5 - 3 a plaer.

FC Druckbar

Goles Goles

  • 162 Minuto 51 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 51, quan Bernd Laetsch va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Juan Carlos Chocopino va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Druckbar van aconseguir el 4 - 3 que retallava diferències al minut 77 quan Ladislav Cihlář sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Ignacio Xavier Bobadilla va encarar al porter al 22, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Josef Niederglatter va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ignacio Xavier Bobadilla quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ignacio Xavier Bobadilla sol davant la porteria al minut 33, però la seva rematada va ser molt fluixa.