Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135929

Amistoso (Int., RC) 731135929 Información oficial sobre el partido 731135929 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 4 - 2 Wroclaw Masters Alineación oficial del equipo 'Wroclaw Masters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los sol_fa_mi_das Alineación oficial del equipo 'Los sol_fa_mi_das' en el partido 4 - 0 Wroclaw Masters Alineación oficial del equipo 'Wroclaw Masters' en el partido
Tiene un resultado normal 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sol_fa_mi_das

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Emilio Centellas va donar a sol_fa_mi_das un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Abdelaziz Hassani, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a sol_fa_mi_das.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de sol_fa_mi_das va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José Acheros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Pepito Jiménez Rota va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 75 el resultat passava a ser de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Julian Wnykowski al minut 19 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abdelaziz Hassani va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pepito Jiménez Rota va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 69 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Pepito Jiménez Rota estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Pepito Jiménez Rota de sol_fa_mi_das va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Wroclaw Masters

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Wroclaw van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Stefan Modzelewski sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Wroclaw seguien lluitant fins al final. Al minut 78, fruit d'aquests esforços, Maciej Kazuch va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Franek Chrószcz va fer una jugada per la banda esquerra, però Álvaro Oliergues va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 76 en Franek Chrószcz va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Álvaro Oliergues va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Teofil Tafelski va servir per deixar enrere el gegant Pepito Jiménez Rota al minut 77, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guarino Panebianco de Wroclaw la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Konrad Karpów de Wroclaw va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.