Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135454

Amistoso (Int., RC) 731135454 Información oficial sobre el partido 731135454 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Atletico Aniston Alineación oficial del equipo 'Atletico Aniston' en el partido 5 - 2 Solid Boys Next Alineación oficial del equipo 'Solid Boys Next' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Aniston Alineación oficial del equipo 'Atletico Aniston' en el partido 0 - 1 Solid Boys Next Alineación oficial del equipo 'Solid Boys Next' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Aniston

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Aniston va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Panos Fitopoulos la va transformar en el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aniston, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Eduardo Liguori va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 101 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aniston va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pere Caballé va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fulvio Zampol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Aniston Asger Ankerstjerne no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Faas Vispoel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Marcello Andreuccetti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Waldo Haiden de Aniston, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Faas Vispoel en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Cristian Rusu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 2 per a Aniston.

Solid Boys Next

Goles Goles

  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Romeo Morotti va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Toon Delameillieure va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Romeo Morotti, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dik Muricchio de Solid amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Dik Muricchio de Solid va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mathéo Anthone va xutar fora per a Solid, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Romeo Morotti de Solid va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Waldo Haiden s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 2.