Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135391

Amistoso (Int.) 731135391 Información oficial sobre el partido 731135391 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Academy Alineación oficial del equipo 'Academy' en el partido 4 - 5 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Academy Alineación oficial del equipo 'Academy' en el partido 1 - 4 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Tiene bastante suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Academy

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Academy va ser Charles Gâteau.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Amadeo Erb, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Academy se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 26.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Charles Gâteau de Academy, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 72 minuts, Charles Gâteau va superar per velocitat José Fernández Hinestrosa per posar el 4 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Cyrill Coquet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

sweet amber

Goles Goles

  • 163 Minuto 14 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 14 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Onésimo Villegas.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Onésimo Villegas va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 39.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Dionís Solanes, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 70.
  • 160 Minuto 75 (Gol de falta): L'entrenador de sweet es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que José Fernández Hinestrosa era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 4 - 4.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Pablo Castellote que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Onésimo Villegas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gard Ulset va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Alberto Gubert de sweet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.