Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731135126

Amistoso (Int.) 731135126 Información oficial sobre el partido 731135126 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Fenomenon Alineación oficial del equipo 'Fenomenon' en el partido 1 - 0 1. FC KW Frei Alineación oficial del equipo '1. FC KW Frei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fenomenon Alineación oficial del equipo 'Fenomenon' en el partido 2 - 2 1. FC KW Frei Alineación oficial del equipo '1. FC KW Frei' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fenomenon

Goles Goles

  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Corria el minut 62, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fenomenon s'avançava en el marcador després que en Tomasz Adamowicz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Tomasz Adamowicz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fenomenon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lukas Maizner al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Moritz Kaußen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jacek Rajchert es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

1. FC KW Frei

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Anton Strube de Frei, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Mirko 'Head' Bengen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ireneusz Stolarczyk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Mirko 'Head' Bengen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ireneusz Stolarczyk va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 49 (Ocasión de falta): El Frei va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 49 amb un llançament de falta perillós. En Cyril Bourcier però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Fritz Arno Strohmer al minut 75 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fritz Arno Strohmer de Frei va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Felix Wächter de Frei va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Felix Wächter va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.