Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731134254

Amistoso (Int., RC) 731134254 Información oficial sobre el partido 731134254 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Communications Alineación oficial del equipo 'Communications' en el partido 1 - 0 FC Liestal/04 Alineación oficial del equipo 'FC Liestal/04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Communications Alineación oficial del equipo 'Communications' en el partido 1 - 1 FC Liestal/04 Alineación oficial del equipo 'FC Liestal/04' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,9 % 54,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Communications

Goles Goles

  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador Didzis Uplejs de Communications, després de 73 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Communications per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Tamás Kiss va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Tom Peter Tropper va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sandy Bams va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): El Communications va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 69, però en Tamás Kiss va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Milo Tondat de Communications es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alex Manta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Liestal/04

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Liestal/04, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Silvio Kistner va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Maurus Chappuis de Liestal/04 va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jean-Jacques Pedrioli que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): Amb 79 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Hugo Mafli va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.