Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731133818

Amistoso 731133818 Información oficial sobre el partido 731133818 en Hattrick

24.04.2024 15:45:00

FC ReTEAM Alineación oficial del equipo 'FC ReTEAM' en el partido 5 - 2 BluCifet Alineación oficial del equipo 'BluCifet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC ReTEAM Alineación oficial del equipo 'FC ReTEAM' en el partido 4 - 0 BluCifet Alineación oficial del equipo 'BluCifet' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ReTEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): ReTEAM va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Ugo Addeo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Arshia Ayati va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de ReTEAM.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Arshia Ayati ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ReTEAM es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Toni Blümchen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a ReTEAM.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ReTEAM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yakov Polunov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Arshia Ayati arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Ali Asadollahzadeh, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): ReTEAM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Esteve Lledó en un 1 contra 1 amb el porter Amjad Shariatmadari, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Arshia Ayati gairebé va marcar per a ReTEAM des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Yakov Polunov va deixar a Ebi Shirzad assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteve Lledó.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Blümchen de ReTEAM es va guanyar la targeta groga merescudament.

BluCifet

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de BluCifet eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 20, Nimród Janovszki va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Mohammad Hossein Jahanara va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Esteve Lledó es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.